04-09-03

beetje boos

Waarom mogen mannen en kinderen na 't eten altijd tv kijken of computer spelen? Waarom mag de vrouw dat nooit doen? Juist omdat ze niet gekookt heeft want dat heeft de man gedaan. De vrouw moet na het eten de tafel nog afruimen, de keuken opruimen, wassen strijken was opvouwen was wegleggen. Waarom moeten vrouwen altijd zoveel meer doen dan mannen. Waarom kan dat niet gelijk zijn. Gelieve mij te verontschuldigen voor mijn gezeur maar 't moest er eens af en bij deze is dat dan gebeurd.

19:49 Gepost door blinkie | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Wij zijn toch arme sukkelaars he! De vrouwen zouden meer geëmancipeerd zijn dan vroeger, maar als het op huishoudelijke taakjes aankomt zijn de meeste ervan toch nog altijd voor het vrouwelijk geslacht.
Wat zijn wij toch arme sukkelaars he ;-)
Groetjes

Gepost door: Lieve | 04-09-03

bloomwood hoi blinkie, leuk uw reactie, ik dacht al dat ik de enige was.Vanavond was mijn man zijn ex vrouw hier om de zaken een beetje te bespreken. Onnodig te vermelden dat er weinig opgehelderd is.Niks dan goeie dingen over da ellendig manneke. Veel blabla bla maar weinig resultaat en maandag zitten we er weer mee. Vertel maandag wel verder moet nu gaan mijn ventje heeft nog een paar houtblokjes op de vuurpot gelegd. Daar moeten we van profiteren!!!

Gepost door: mieke | 06-09-03

de boze stiefmama hallo,
Ik heb 1 zoon(15 jaar) en 2 dochters (17 en 19 jaar). Onderling klikt het eigenlijk ook niet zo goed, maar van echte ruzie of vechtpartijen is gelukkig geen sprake. Ze zijn ook wel blij als hij naar zijn mama is, maar meestal valt dat samen als mijn kinderen naar hun papa gaan. Mijn zoon moet wel de kamer delen met hem en dat vindt hij helemaal niet zo leuk maar er zit niets anders op.Nu heb ik zelf ook wel een dochter die niet zo gemakkelijk is maar die woont in een leefgroep dus veel thuis is ze niet.Mijn man heeft ook nog een dochter van 21 jaar maar die komt nooit. Zij heeft zich nooit kunnen neerleggen bij zijn beslissing om met mij een nieuw leven te beginnen. In het begin kwam zij nog wel eens een weekend maar dat draaide altijd uit op ellende. Kinderen hé, soms zou ik willen dat ik er nooit aan begonnen was. Maar ja, das praat achteraf. Gelukkig heb ik toch ook nog goeie momenten met mijn kinderen. Allee, da wast weer! Tot volgende keer!!

Gepost door: bloomwood | 06-09-03

Welkom in de BLOG ROOM Alle bloggers zijn vanavond om 20 u bij mij in de BLOG ROOM uitgenodigd.
Live chatten met al uw blogvrienden.
Je komt toch ook?

Gepost door: Lieve | 07-09-03

jaja als jij voor mij koffie haalt doe ik de afwas wel (opt werk hé)

Gepost door: Max | 07-09-03

De commentaren zijn gesloten.