17-09-03

badkamer

Vorige week is onze badkamerkast met tegels en al van de muur gevallen. Een oplossing gezocht en gevonden om de tegels en kast terug aan de muur te krijgen. Alle kleren sito presto wassen omdat de wasmachine en droogkast uit de badkamer moesten, alle kasten leegmaken (3) Dan kon het grote werk beginnen met alles uit te kappen tot op de blote steen. Vandaag zijn de bezetters geweest. Morgen komen ze de bezetting verder afwerken. Donderdag een dagje rust en vrijdag beginnen ze aan de betegeling en de herinstallatie van bad en kasten. Als je niet weet wat stof in huis is moet je hier maar eens komen kijken. Je strijkt ergens met je vinger over en hij zit wit. Dit is dus zo met alles hier binnen. Vreselijk is dat.

00:12 Gepost door blinkie | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

verbouwen! Dag Blinkie, ik geloof dat ik hier ook nog nooit ben geweest. Via, via ben ik op deze site terecht gekomen. Vraag me niet hoe, want ik zomaar wat de blogjes aan het rond dolen.
Wij hebben ook een oud huis en veel aan verbouwd, dus over dat stof kan ik mee praten. Een mooi ding als het allemaal in orde is.
Ik kom hier vast en zeker nog eens kijken hoe alles verloopt.
Groetjes uit Peer,
Marian.

Gepost door: marian | 21-09-03

De commentaren zijn gesloten.