22-09-03

Badkamer !!!!!!!!!!!

Gisteren heb ik een klein leugentje verteld maar ik wist het zelf niet. De aannemer had beloofd om vandaag de badkamer verder af te werken zodat we na een week en een paar dagen terug een bad kunnen nemen. En onze was terug kunnen doen. Een dag verlof genomen omdat ik die mannen niet graag alleen hier laat. Wie heb ik niet gezien, ja juist, die mannen natuurlijk. Morgen komen ze vanaf half zeven 's morgens. Nog maar eens naar 't werk gebeld om een dag extra verlof. Wij beginnen dat hier stilaan beu te worden. Kan dat nu echt normaal zijn dat het acht dagen duurt om een badkamer te herinstalleren. 'k geloof er niets van. 'k kan natuurlijk verkeerd zijn, zo ja laat het me dan even weten. Hopelijk is het binnen een paar dagen allemaal in orde. Kan ik stilaan beginnen met mijn keuken, woonkamer en salon op orde te krijgen want nu staan de wasmachine en de droogkast, en de dozen met materiaal dat in die kasten stond hier allemaal rond verspreid.


 


15:30 Gepost door blinkie | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Klein werkskes/grote werkskes ! De loodgieter die heeft nog altijd zijn factuur niet ingestuurd. Volgens mij gaat die kostprijs daarvan afhangen van de al dan niet bestelling van die centrale verwarming.

En ik moet zeggen dat die loodgieter dan nog zo eerlijk is van te komen als hij het belooft. Dus nu week ik dat ik voor mijn septische put en badkamer moet wachten tot in november, maar ik ben dan wel ± zeker dat die hier gaat staan. En de CV er bij is volgens hem ook geen probleem. Dus moet ik die CV weeral als troef gebruiken hé ...

En dan zeggen ze dat er geen jobs genoeg zijn, maar probeer maar eens een stielman te vinden.

Gepost door: ms | 22-09-03

De commentaren zijn gesloten.